AV Security – de professionele partij voor uw beveiliging in Nijmegen en omstreken

AV Security – de professionele partij voor uw beveiliging in Nijmegen en omstrekenInbrekers en andere kwaadwillende figuren slaan natuurlijk het liefst hun slag bij gebouwen waar niemand aanwezig is. Huizen waarvan de eigenaar niet thuis is of bedrijfspanden in vakantietijd vormen voor hen dan ook ideale doelwitten. Hierbij gaan dieven soms zeer ‘creatief’ te werk. Zo slaan zij vaak toe bij huizen waarvan ze weten dat de bewoners bij de uitvaart van hun overleden dierbare zijn. Wanneer uw partner, vader of vriend onlangs is overleden zijn dergelijke inbrekers wel het laatste waar u zich zorgen om wil maken. AV Security biedt voor dit probleem een passende oplossing. Bij dit bedrijf kunt u beveiliging in Nijmegen en andere steden inhuren, zodat u zich tijdens de ceremonie niet druk hoeft te maken om de veiligheid van uw eigendommen.

Redenen om professionele beveiliging uit Nijmegen te schakelen tijdens een uitvaart

Dieven willen uiteraard zo min mogelijk risico lopen om tijdens hun inbraakpoging betrapt te worden. Daarom zoeken ze het liefst van tevoren al uit of de bewoners van een pand op een bepaald tijdstip thuis zullen zijn. Rouwadvertenties vormen hierbij jammer genoeg een handige bron van informatie. Steeds meer inbrekers spitten kranten door op zoek naar overlijdensadvertenties. In deze advertenties staat vaak namelijk vermeld op welke datum en tijd een uitvaart zal plaatsvinden, en welke nabestaanden de overledene achterlaat. Vervolgens is het voor de criminelen een koud kunstje om tijdens de uitvaart een bezoekje te brengen aan de huizen van de nabestaanden. Aangezien niet alleen familieleden, maar ook buren vaak goed contact met de overledene hadden, zullen ook zij de plechtigheid in veel gevallen bijwonen. Menige dief maakt op slinkse wijze misbruik van dit gegeven, door ook bij naastgelegen woningen in te breken. AV Security biedt goede beveiliging in Nijmegen en omstreken, dankzij het gebruik van ervaren beveiligers, moderne beveiligingsapparatuur en slimme protocollen.

Zo organiseert AV Security de beveiliging 

Hoewel criminelen zich tegenwoordig steeds beter organiseren, is men ze bij AV Security gelukkig altijd een stap voor. Zo is er doorgaans beveiliging uit Nijmegen aanwezig bij de kerkdienst, crematie of condoleance, die eventuele verdachte figuren in het oog houdt. Ook zijn er beveiligers bij uw woning aanwezig, zodat inbrekers geen schijn van kans hebben om ongezien binnen te dringen. De beveiligers van AV Security weten als geen ander waar ze op moeten letten; zo hebben ze kennis over de manieren waarop criminelen zich een weg naar binnen verschaffen, en weten ze hoe dieven met elkaar communiceren. AV Security gaat als volgt te werk bij de beveiliging in Nijmegen:

  • Een beveiliger wordt naar uw woning gestuurd, waar hij een aantal preventieve maatregelen neemt
  • Eén of meerdere beveiligers zijn tijdens de uitvaart aanwezig, of een herkenbare auto van AV Security wordt voor de woning geparkeerd
  • De beveiligers controleren of alle deuren en ramen goed zijn afgesloten, en of er zich geen ongewenste personen op het terrein bevinden

Uiteraard gebeurt dit alles in volledige discretie en in goed overleg met u en eventuele andere betrokkenen. Zo kunt u in goed overleg beslissen waar u beveiligers wilt hebben, en welke werkzaamheden deze beveiligers precies moeten verrichten. Heeft u verder nog vragen over de beveiliging in Nijmegen van AV Security? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met dit bedrijf, via http://www.avsecurity.nl/?pagina=16. Op de website van AV Security zult u zien dat deze organisatie niet alleen uitvaartbeveiliging biedt, maar ook bij tal van andere gelegenheden voor uitstekende beveiliging kan zorgen. Te denken valt aan winkelsurveillance, of de beveiliging tijdens trouwerijen en grote evenementen. AV Security verzorgt vooral beveiliging in Nijmegen en zuidoostelijk Nederland, maar is ook elders in het land inzetbaar.

Lees meer…

Reageren is niet mogelijk