Nieuwbouw Boxtel

Boxtel breidt uit, want de komende tijd wordt er veel gebouwd aan nieuwbouw in Boxtel. Zowel woningen als appartementen zijn momenteel in ontwikkeling en dat is nodig, want de vraag naar woningen is ook hier groot. Daarom moet deze nieuwbouw in Boxtel de mogelijkheid bieden om een mooie en moderne woning te kunnen kopen. Nuyens Makelaars biedt enkele projecten aan op de website nuyensmakelaars.nl. Hier is een overzicht te zien van projecten waarmee de nieuwbouw in Boxtel wordt gestart. De eerste projecten zijn:

  • Heem van Selis, een wijk met ongeveer 465 woningen
  • Princenlant, een complex van 34 appartementen
  • Sparrelaene, 30 luxe appartementen

En dat is nog maar het begin, want er staan meer projecten in de planning.

Wat u moet weten over de nieuwbouw in Boxtel

Op de website van Nuyens Makelaars wordt al aangegeven dat nieuwbouw Boxtel verrijkt en dat is waar. Het dorp wordt uitgebreid met nieuwe woningen en appartementen die hoogwaardig worden gebouwd. Als erkend makelaar heeft Nuyens Makelaars hier goed zicht op. De woningen worden daarnaast buiten de dorpskern gebouwd, maar zijn zo gesitueerd dat de huizen altijd op fietsbare afstand van het centrum liggen. Het vormt hierdoor een meerwaarde voor Boxtel als plaats en dat is belangrijk. Wat verder van belang is, zijn de type woningen die worden aangeboden. Op Heem van Selis, waarvan de bouwlocatie ten noorden ligt van Boxtel, tussen de A2, het Dommeldal en de Bosscheweg, komen zowel huur- als koopwoningen. Dit zijn verschillende type woningen, zoals:

  • Hoekwoningen
  • Twee-onder-een-kap
  • Vrijstaande woningen
  • Semi-bungalows
  • Bouwkavels voor de ontwikkeling van uw eigen woning

Een ruime keuze op een heerlijke locatie, waar groen en water veelvuldig aanwezig zullen zijn om het woongenot te vergroten. De appartementen op de Princenlant worden gerealiseerd in een parkachtige omgeving. Dit zijn ruime driekamerappartementen met eigen balkon. Ruimtelijk ontworpen appartementen met altijd mooi uitzicht en u woont overal dichtbij. Aan de Sparrenlaene worden luxe appartementen gebouwd. Ruimte en comfort gaan hier hand in hand met duurzaamheid. Met trots wordt gepresenteerd dat dit complex bestaat uit koopappartementen met oppervlakten van 95m2 tot 195m2 (inclusief berging). De grootste oppervlakten zijn de formaten van het luxueuze penthouse. Een groot pluspunt van dit complex is de parkeerkelder. Daarin staat uw auto altijd veilig geparkeerd. Maar, wat dit toch het echte paradepaardje van de nieuwbouw in Boxtel maakt is dat met gebruik van PV-panelen en warmtepompen de energiekosten zeer laag gehouden kunnen worden.

Waarom Nuyens Makelaars?

Als erkend makelaar, die gevestigd is in Boxtel sinds 1981, weet Nuyens Makelaars alles van nieuwbouw in Boxtel. Daarnaast kennen zij het dorp en de omgeving goed en kunnen zij op meerdere fronten helpen en meedenken. Bijvoorbeeld bij het verkopen van uw eigen woning of de aankoop van een bestaande woning die in Boxtel uw interesse heeft gewekt. Met deze kennis en ervaring kan persoonlijke begeleiding en eerlijk advies gegarandeerd worden. Als makelaar is dit kantoor natuurlijk ook aangesloten bij NVM-makelaars, NWWI, NRVT en VastgoedCert. Kijk op de website voor meer informatie, over aanbod in woningen en de meerwaarde die de nieuwbouw Boxtel biedt. Ook kunt u zich hier inschrijven voor deze nieuwbouwprojecten. Tot slot treft u hier ook informatie over het taxeren van uw huidige woning, advies over uw hypotheek, interieurstyling en nog meer informatie, bijvoorbeeld over het proces dat u doorloopt wanneer u een woning koopt. Zo kunt u zich volledig verdiepen en kijken wat er aansluit op uw woonwensen. Wanneer u meer vragen heeft over de nieuwbouw in Boxtel, neem dan contact op met de nieuwbouwspecialist, waarvan u de gegevens op de website terugvindt. Laat u net als ons verrassen door de nieuwbouw in Boxtel.

Reageren is niet mogelijk