Screens IJsselstein

SunGo zonwering & montage is de expert op het gebied van zonwering, horren, rolluiken, raamdecoratie en zelfs garagedeuren. Wij werken al jarenlang met diverse topleveranciers en producenten van binnen en van buiten zonwering, dus kunnen wij u altijd de beste deal aanbieden. Een van onze specialiteiten is het installeren van screens, ook in IJsselstein. Screens zijn verticale zonneschermen die voor uw ruit naar beneden lopen en zijn dus ideaal als u minder ruimte heeft. Daarnaast heeft een screen ook nog andere voordelen: zo is een screen zonwerend en werkt een screen dus isolerend. Wilt u meer weten over het laten installeren van screens in IJsselstein of bent u gewoon benieuwd? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en komen graag bij u langs om een advies op maat te geven. Informeer daarom snel en wie weet bent u wel de eerstvolgende met nieuwe screens in IJsselstein!

De leverancier voor screens in IJsselstein

Een screen is dus een verticaal zonnescherm, dat uw woning of kantoorpand beschermt tegen de zon. Het grote voordeel van een verticaal zonnescherm is dat deze minder ruimte inneemt dan een traditionele zonnewering. Een gewone zonnewering laat u naar beneden zakken en bevindt zich dus een stukje voor uw raam, wat het soms moeilijk kan maken om om uw huis te lopen. Dat kunt u oplossen met een knikarm-zonnewering, maar ook met een screen. Het hangt voornamelijk af van uw voorkeur en wat u mooier vindt. Knikarm-zonneweringen hebben een bepaalde stijl, die u wel moet kunnen waarderen. Wij bieden dan ook bijna altijd screens aan als alternatief voor een traditionele zonnewering, vooral omdat het een hele praktische oplossing is. U kunt de screens laten hangen als het regent bijvoorbeeld en ook tegen wind zijn screens vaak beter bestand dan normale zonneweringen. Soms komt nog weleens de wind onder de screen en kan een screen dan gaan klapperen, maar met onze nieuwste soort screens is dit probleem ook opgelost door het gebruik van een nieuw soort rits. Hierdoor zijn de screens een stuk windvaster, zodat u zich minder zorgen hoeft te maken over uw zonnewering en niet de hele tijd de weervoorspelling in de gaten hoeft te houden. Een screen bestaat uit een doek, dat verticaal langs de ruit wordt neergelaten en weer wordt opgerold op een rol. Deze rol bevindt zich in een gesloten kast boven de ruit, zodat de zonnewering goed zit opgeborgen als deze niet in gebruik is. Aan de onderzijde van het doeken bevinden zich nokken, die door de zijgeleiders lopen. Deze nokken zorgen ervoor dat de screens dicht bij het raam blijven en niet gaan wapperen in de wind. Ook bieden wij dus screens aan die zijn uitgevoerd met een soort rits, die voor een stevigere verbinding zorgt tussen het scherm en de zijgeleiders en dus nog beter voorkomt dat de wind uw scherm doet klapperen. Al onze screens worden gemaakt van glasvezel en zijn voorzien van een kunststof mantel. Voor de stevigheid worden de doeken ook afgewerkt met een versterkingsband. U heeft de keuze uit verschillende kleuren uit de gehele Swela collectie, dus u kunt altijd de kleur kiezen die bij uw smaakt past. De bediening van de screens kan door middel van bandbediening of een slingerstang, maar het is natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor het gemak en een elektrische motor.

Voor al uw screens in IJsselstein

Bent u dus op zoek naar screens in IJsselstein of heeft u gewoon interesse? Neem dan contact met ons op en wij komen gerust even bij u langs om de mogelijkheden te overleggen voor het installeren van een of meerdere screens in IJsselstein. Bekijk ook de website http://www.sungo-zonwering.nl/

Reageren is niet mogelijk