Zoekt u een specialist op het gebied van vlakzeefdruk?

Wij wilden laatst iets laten drukken met een vlakzeefdruk en wij hebben toen gekeken waar wij dit het beste konden laten doen. Wij hadden geen enkele ervaring met het laten maken van een vlakzeefdruk waardoor wij dus niet meteen wisten waar wij het beste om hulp konden aankloppen. Wij hebben toen even gekeken of er bij ons in de buurt misschien een specialist op het gebied van vlakzeefdruk te vinden was, maar dit bleek niet het geval te zijn. Dat betekende dat wij op andere manieren moesten gaan zoeken en wij zijn toen gaan kijken naar mogelijkheden om dit via het internet te gaan doen. Wij dachten dat dit moeilijk zou worden omdat wij haast hadden met ons product. Wij hadden namelijk een miscommunicatie binnen ons bedrijf waardoor twee afdelingen dachten dat de ander het wel zou regelen. Dat bleek dus niet het geval te zijn en vandaar dat wij dus op heel korte termijn iemand moesten vinden die ons kon helpen met het maken van een goede vlakzeefdruk. Wij hebben toen op het internet gekeken waar wij het beste om hulp konden vragen en toen kwamen wij al snel terecht op de site van vkprint.nl. Deze site is heel erg interessant wanneer je echt voor kwaliteit gaat. De mensen die bij dit bedrijf werken, hebben namelijk alles in huis om een goed resultaat neer te zetten wanneer het gaat over vlakzeefdruk. Wij hebben daarom diezelfde dag nog even contact met deze specialisten opgenomen om te horen wat zij voor ons konden betekenen. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed konden helpen en dat zij bovendien meteen voor ons aan de slag konden gaan. Genoeg reden voor ons om dus meteen aan te geven wat wij graag wilden. 

Wij schakelden dit bedrijf in voor het maken van een vlakzeefdruk

Toen wij eenmaal met de mensen van dit bedrijf in contact waren gekomen, hebben wij meteen aangegeven wat wij graag wilden. Zij vertelden ons dat ons ontwerp moeilijk was om als vlakzeefdruk te maken maar dat het met een aantal kleine aanpassingen goed te realiseren was. Wij hebben toen aangegeven dat zij er alles mee mochten doen om het als vlakzeefdruk te kunnen realiseren en dat hebben zij vervolgens gedaan. Wij zijn heel blij dat wij met deze mensen in zee zijn gegaan voor het maken van een vlakzeefdruk omdat wij op deze wijze niet alleen goed, maar ook nog eens heel snel geholpen konden worden. Wij hebben maar een paar dagen hoeven te wachten en toen hadden wij onze bestelling al in huis. Wij kunnen dan ook niet anders dan zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn over de gang van zaken. Mocht u ook een vlakzeefdruk willen laten maken, dan kan ik u dit bedrijf van harte aanbevelen. 

Wij zijn heel goed geholpen 

U heeft het waarschijnlijk al tussen de regels door kunnen lezen: wij zijn heel blij over de manier waarop wij geholpen zijn door dit bedrijf. Kortom:

  • Wij zijn hier heel erg goed geholpen 
  • Wij hebben een heel mooi resultaat mogen ontvangen 
  • Wij komen hier zeker nog een keer terug wanneer wij weer iets willen laten maken 

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf. Het adres is vkprint.

Reageren is niet mogelijk